Wie zijn wij

Ans

Je kunt Ans mailen via ans@trampolien.nl.

Ans is Psychotherapeut (BIG) en is 19 jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Zij is geregistreerd als persoonsgericht experiëntiëel psychotherapeut (VPEP), cognitief gedragstherapeut (VGCT), systeemtherapeut (NVRG), emdr practitioner (VEN) en psychotraumatoloog (NTVP). Zij is voor de Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie geregistreerd als supervisor VGCT.

Ans heeft ruime ervaring in het werken met complexe psychische problematiek. Binnen haar huidige werk heeft zij zich gespecialiseerd in de behandeling van de gevolgen van vroegkinderlijke traumatisering. In de loop van de jaren volgde zij diverse cursussen en bijscholingen binnen bovengenoemde specialisaties.

Ans is aangesloten bij het Netwerk Traumatisch Verlies (zie ook rouw na moord en rouw na vliegramp MH17 ramp).

Manuela 

Je kunt Manuela mailen via manuela@trampolien.nl.

Manuela is afgestudeerd bewegingsagoog en ruim 20 jaar werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ze heeft ruime ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen met specifieke gedrags- en ontwikkelingsproblematiek. Dit zowel individueel als ook groepsgericht.

Manuela heeft zich in haar huidige werk vooral gericht op het ondersteunen van mensen met ernstige gedragsproblemen en onderliggende psychische problematiek (veelal hechtingsproblematiek).

Binnen Trampolien wil Manuela voor het team de verbindende factor zijn tussen het theoretisch kader en de praktische gewaarwording en uitdraging hiervan.