Wie zijn wij

Manuela 

Je kunt Manuela mailen via manuela@trampolien.nl. Haar telefoonnummer is 06 26 25 82 11.

Manuela is afgestudeerd bewegingsagoog en ruim 19 jaar werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ze heeft ruime ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen met specifieke gedrags en ontwikkelingsproblematiek. Dit zowel individueel als ook groepsgericht.

Ze heeft zich in haar huidige werk vooral gericht op het ondersteunen van mensen met ernstige gedragsproblemen en onderliggende psychische problematiek (veelal hechtingsproblematiek).

Binnen trampolien wil Manuela voor het team de verbindende factor zijn tussen het theoretisch kader en de praktische gewaarwording en uitdraging hiervan.

Ans

Je kunt Ans mailen via ans@trampolien.nl. Haar telefoonnummer is 06 25 33 33 75.

Ans is Psychotherapeut (BIG) en is 15 jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Zij is geregistreerd als clientcentered psychotherapeut (VPEP), cognitief gedragstherapeut (VGCT), systeemtherapeut (NVRG), emdr therapeut (VEN) en psychotraumatoloog (NTVP/BIPE). Zij is voor de Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie geregistreerd als supervisor VGCT.

Ans heeft ruime ervaring in het werken met complexe psychische problematiek. Binnen haar huidige werk heeft zij zich gespecialiseerd in de behandeling van de gevolgen van vroegkinderlijke traumatisering. In de loop van de jaren volgde zij diverse cursussen en bijscholingen binnen bovengenoemde specialisaties.

Ans is aangesloten bij het Netwerk Traumatisch Verlies (zie ook rouw na moord en rouw na vliegramp MH17 ramp).